Dienstag, 17. März 2015

Casablanca wien docek nove godine 2019

Nadamo se da ćemo našom ponudom uveličati Vašu proslavu Nove godine. Na Vama je da okupite drage prijatelje i uživate. Svim prijateljima zelimo puno srece, uspjeha, veselja i sve najljepse u Novoj godini. Doček nove godine je pred nama.


Ove godine vas zabavljaju: Amsterdam Ben Jet Set Ban Dj Djuro, Dj Dexx i Dj Zoric. U cijeni su uključeni bogata ponuda jela i pića i kao i uvijek, najbolji provod u gradu. Gogi Rista - Menadzer HD 2. Nakon doručka, fakultativni odlazak do Parndorfa, outlet tržnog centra sa preko 1radnji koje se prostiru na 37.


U večernjim časovima, organizovan odlazak na doček Nove Godine kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Nova Godina je vreme za proslave, pa zašto da ne uživamo u odmoru? Uzmite odmor i mudro ga potrošite, tako što ćete otputovati i obići neku od najboljih destinacija za doček nove godine.


Vam veliki broj raznovrsnih programa i aranžmana inostranstvu, sa autobuskim ili avio prevozom. GP CARD-a dobivaju gotovinski povrat novca od iznosa konzumacije a la carte u našem restoranu. Fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata). U popodnevnim časovima fakultativni obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Dan: BEOGRAD U ranim jutarnjim časovima polazak za Srbiju.


Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope. Veliki tržni centri kao što su Bahnhof City i Wien West nude na prodaju sve, od elektronike do garderobe i hrane. Nova godina u Beču je mudra odluka. Za ovaj grad je premalo odvojiti nih nekoliko dana oko novogodišnjih praznika, ali ipak pokušajte. Aranžmani za doček Nove godine u Pragu se realizuju autobuskim ili avio prevozom.


Rezervirajte svoje mjesto! U ponudi imamo vrste menija, ugodnu atmosferu i uslužno osoblje. E-Mail-Adresse oder Handynummer: Passwort: Passwort vergessen? Metropol Wien - Hetzendorferstr.


Vienna, Austria - Rated 4. Početak programa na različitih lokacija diljem grada najavljen je već za sati, a da nitko ne ostane gladan i žedan pobrinut će gastronomskih štandova. Koncertom popularnog splitskog benda TBF u nedjelju, 2. Zimski grad Mostar Winterville koji će se održavati do 7. Psihomodo pop, dok će doček Nove godine u Mostaru, među ostalima, uveličati i nastupi bendova SARS i Zabranjeno Pušenje. Naš sajt ima za cilj da besplatno informiše posetioce vezano za docek Nove godine na najbolji mogući nacin. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. Individulani povratak u hotel.


Proslava u Starom gradu veoma je omiljena, a dobro raspoloženje je zagarantovano i na brojnim gala večerama, svečanim balovima, u koncertnim dvoranama, operi, klubovima i modernim barovima. Sve ponude za doček Nove godine u inostranstvu. Panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom.


Najpovoljnije cene za program Bec autobusom dana ,nocenja za docek Nove Godine. A ako ne znate gde ce te,tu ste na pravom mestu Za vase dobro. Ne propustite najbolji doček Nove godine u inostranstvu. Feiern, Rituale, Behandlungen, Coaching. Veranstaltungsräume mit Garten f. I Placas Jeftinije tvoj Racun za Docek Nove Godine.


DOČEK NOVE GODINE u ovom gradu je zaista poseban! Dete od 0-1u pratnji dve punoplatezne u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od € u AO Hostel Wien Hauptbahnhof. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts