Montag, 10. August 2015

Vesti dana srbija krstarica

Najduži aplauz koji je jedan umetnik zaslužio dobio je španski tenor Plasido Domingo. Publika u Bečkoj državnoj operi tapšala mu je 30. Krstarica vesti : Zarobljen ruski brod!


Posada poslala poziv u pomoć, hitno šalju pojačanje ka granici sa Norveškom! Najmoćniji borbeni brod na svetu: Teška ruska krstarica upravo je dobila superrakete, potapa nosač aviona kao od šale! Uđe Crnogorac u apoteku, pa će apotekarki: - Mala, daj jedan analgin i uzmi sebi šta ćeš da popiješ. TA SE KRIJE IZA SKANDALA NA TV-u? Baka Prase raskrinkao zaveru mračne mreže JUTJUB SEKTAŠA!


Srbija , mediji, novine. Meni je bilo najteže, ali se ovakve stvari dešavaju, sport je to. Moram greške da zaboravim - priča Ivan za “Novosti”. GOLMAN Radnika iz Surdulice Ivan Kostić doživeo je, dva dana posle svog 24. Aktuelna dešavanja i analize.


Vaše mišljenje o stanju u zemlji i inostranstvu, i o svemu što na to stanje utiče. Ginis bi u Užicu danas imao posla: Čuveni pekar spremio dve lepinje teške po kilograma, prečnika više od metar. Ako Ginisovi evidentičari u svojim rubrikama imaju kolone u kojima podvode rekorde vezane za komplet lepinju, trebalo je danas da dođu u Užice i izmere dve rumene pogače majstora Dragana Lazića Šuljage. Pravobranilaštva Republike Srpske.


Dakle evo nekoliko vesti dana iz par predhodnih sati. Verujte u gospodina predsednika Borisa Tadica i srpsku vladu, slusajte pazljivo sta vam govore i sledite ih bez komentara i suvisnih pitanja! Ako se umorite, kupite ananas (ako imate s cim) kazu da je dobar protiv umora! Nedelju Crvenog krsta, a 8. Svetski dan Crvenog krsta. POMAŽU SAMO NANO MASKE, KAO U PEKINGU Zagađenje UBIJA POLAKO, smoga će biti i narednih dana , a evo kako da se zaštitite.


Beograd je danas ali i proteklih desetak dana u samom vrhu liste najzagađenijih gradova sveta. Informer vesti , najnovije i ekskluzivne vesti iz politike, društva i ekonomije. Komentari na Oskrnavljen spomenik. Novak Đoković i dalje se nalazi na prvom mestu ATP liste, s tim da će ga Španac Rafael Nadal za tačno sedam dana smeniti na vrhu.


Agregacija vesti sa vodećih srpskih portala Blic, B9 Novosti, Politka, Mondo i drugi. Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: Ovo je sin moj i njega. Servisne informacije, dogadjaji, intervjui, reportaze. Nekad me je sramota što živim u ovako užasnoj. Plivanje za Časni krst na Zlatiboru.


Na Zlatiboru se i ove godine organizuje plivanje za Časni krst na Bogojavljenje, 19. Običaj plivanja za Časni krst stariji je od samog hrišćanstva, a Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici toga dana obeležavaju Bogojavljenje, odnosno dan kada je Isus Hrist kršten. Vesti , fotosi i video klipovi dnevnih dogadjaja, TV i satelitski program, frekvencije i marketing.


Online izdanje dnevnog lista koji sadrzi vesti iz sveta politike, ekonomije i sporta. Najnovije vesti , sportski događaji, ekonomija, kulturna dešavanja, lifestyle, video, sve o putovanjima, novosti iz sveta automobila, tehnologije i zdravlja. Na društvenim mrežama danas su se pojavili video-snimci mesta u kome se skrivao lider takozvane Islamske države (DAEŠ) Abu Bakr el Bagdadi, koji je ubijen u specijalnoj operaciji američkih snaga na severozapadu Sirije. Saznajte najnovije vesti iz zemlje i sveta.


Sekcija Vesti sadrži arhivske članke koje smo objavljivali do 11. Interesuje vas šta se dešava u gradu? Apolutno najvažnije vesti dana iz minuta u minut. Pratite sve vesti iz regiona i sveta na Ninformativnoj platformi. Budite u toku sa svim aktuelnim dešavanjima.


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što pre zaboravite.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts