Montag, 15. September 2014

Trazim muza u njemackoj

Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. U Njemačkoj živim već sedam godina, i još nisam pronašla svoju srodnu dušu.


Oni su takvi, gledaju samo na svoju korist. Hrvatsku, barem svaka dva mjeseca, tamo imam kuću na moru i moram je obići. Postoje tri opcije za kupovinu auta u Njemackoj - kes, finansiranje i lizing.

Koja je opcija bolja zavisi od vase individualne situacije. Trazim devojku za vezu brak iz EU. Slobodan mladić, god. Predstava koju ne smete propustiti.


Balkana, najviše u Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, barem svaka dva mjeseca, tamo imam kuću na moru i moram je obići. Volila bih upoznati nekoga sa Balkana, netko ko će me poštovati i štiti. Neko s kim bi mogla stvoriti porodicu i da živimo u ljubavi i miru.


Postavite oglase , kupujem, prodajem.

Da li imate iskustva sa internacionalnom kuhinjom,posao je u Njemackoj novotvoreni restoran sa 1sjedecih mjesta, trazim kuhara koji zna raditi sa njemackom i internacionalnom kuhinjom,molim vise opisa i poznavanjanja jela kao i kupovine znaci potreba profesijonalnog kuhara ,znanje i kalkulacija a posao ce biti ispravno i uredno placen. PV sustava, elektroinstalacije, antenski sustavi, imam polozen ispit za rad na bagrima (kombinirka) unutar firme radimo i ostale poslove odrzavanja (bojanje gletanje) uz osnovno poznavanje njemackog. Trenutno se traže fasaderi, zidari, njegovateljica za rad u privatnoj kući, slastičari… Učlanite se u grupu, te možete ostaviti i vlastiti oglas. Kosa mi je Smeđa, a boja očiju Plava. Rijeke ili okolice, za ozbiljnu vezu i brak.


Posao u Njemačkoj, u Munchenu, tražim. Volio bih raditi kao maser u Wellness centrima ili u restoranu ili hotelu kao pomoćni radnik u kuhinji. Postovani, trazim posao u Stuttgartu ili okolici, po zanimanju sam medicinska sestra, bilo kakav posao mi odgovara, takodjer trazim posao za muza koji je profesionalni rukovatelj radnim masinama, ali je radio sve gradjevinske poslove, takodjer radi sa izradom i ugradnjom pvc stolatije, te kao vozac kamiona. Jeli pametno raditi i traziti bilo kakav posao u Njemackoj ? Tesko je naci u Njemackoj jedan posao, ako ne znas konkretno sta hoces!


Razmisli malo o tome i trazi jedan specifican posao, a ne bilo kakav. Sve najbolje na tvom putu! Posjedujem hrvatski pasos. Nemam znanje njemackog jezika.


Bilo da živiš u Nemačkoj ili si samo u poseti, Badoo je najbolje mesto za razgovor, zabavu, flert i izlaske. Znam raditi sve u pekari, bavim se tim poslom već godina. Tražim posao u Njemačkoj kao pekar.


Radim bureke, pizze, peciva lisnata, sve vrste pekarskih proizvoda.

Volim raditi, čista sam osoba i brzo učim. Ako imate kakvu ponudu u Njemačkoj za pekara javite mi se. Cijene rada su iskazane u netto. Smještaj i prijevoz osigurani od poslodavca.


Nudimo stalni radni odnos. Ovlašteni smo za izdavanje certifikata, licenci i ateste za rad u Njemačkoj, naši djelatnici polažu besplatno. Izvodimo radove servisiranja i održavanja na ind.


Dobila dozvolu za rad i boravak do dobijanja vize,koja je trebala biti do 23. Ja sam u Nemackoj dva ipo meseca. U medjuvremenu sam napustila muza i sad sam na drugoj adresi.


Nasla sam posao u restoranu i dobila ugovor o radu do 24. Kuhara za rad u Njemačkoj tražim. Agencija RIAdria Works traži TIG varioca za varenje karbon stilom u Nizozemskoj. Ja tražim posao u struci, može i kao pomoćni radnik ili kao radnik u poljoprivredi, bilo što.


Zaručnica isto traži posao u struci ili kao pomoćno osoblje, spremačica, čistaćica i slično, samo što ne govori njemački.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts