Dienstag, 7. Juni 2016

Casablanca nova godina 2019

Casablanca Veranstaltungssaal, Wien. Das Programm reichte dabei von Jazz, Blues, Austro Pop ber. Tokom cele večeri zabavljaće Vas Taboo Ban dobro poznati bend koji dugi niz godina nastupa po najboljim beogradskim klubovima, koji će učiniti novogodišnji doček nezaboravnim. Uživajte u najsavremenijem muzičkom sistemu banket sale Hotela Jugoslavija i svim pratećim svetlosnim efektima. Veliki broj turista se okupi i uz odličnu muziku i čašu kuvane rakije ili kuvanog vina dodatno zagreva već uzavrelu atmosferu.


Italijanska prestonica će vam na svakom koraku otkrivati svoje čari i fasciniraće vas istorijom koja je savršeno uklopljena u život ove metropole.

Postanite naš partner, kontaktirajte nas! Promovirajte se na TV-u, budite ispred Vaše konkurencije, budite dio CrnoJaje. Model suradnje se temelji na. Kazablanka („Bela kuća“) ili originalno arapski Dar el Beida, predstavlja najveći grad Kraljevine Maroko u kojem živi oko miliona stanovnika.


Mi smo prikupili najbolje novogodišnje ponude i osigurali najpovoljnije cijene, na Vama je samo da izaberete i rezervirate. GARANTIRANI POLAZAK Cijena od: 1. DABLIN dana (noćenja) POLAZAK 30. Ukoliko tražite doček na splavu, krstarenje brodom, u klubu, hotelu, restoranu ili kafani , nova - godina.


Nova godina Toskana, Firenca, Siena i San Gimignano dana autobusom.

Rezervacije za sve ponude za Novu godinu u Beogradu i Srbiji: klubovi, splavovi. Posebna ponuda vrijedi za rezervacije do 10. Zrakoplovne pristojbe (kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana. Datum hit aranžmana: 30.


Dočekajte Novu godinu na rajskim plažama tropskih dalekih destinacija kao što su Filipini, Zanzibar i Tajlan ili uz zvuke afričke savane, Masai ratnike i gitaru kraj logorske vatre na nezaboravnom safari u famoznoj Masai Mari! Naš sajt ima za cilj da besplatno informiše posetioce vezano za docek Nove godine na najbolji mogući nacin. Za razliku od drugih većih gradova, kao što su Marakkech i Fes, nema veliku medinu, već gradom dominiraju moderne četvrti sa snažnim francuskim pečatom, zaostavštinom kolonijalnih vremena.


Doček Nove Godine u nekom od popularnih evropskih gradova. Novogodišnji aranžmani su spremni odaberite Vaš aranžman iz naše ponude putovanja. Prepoznatljiv je po najvišoj zgradi na svetu ( Burj Khalifa – 829m), poluostrvima u obliku palme , najmodernijim i najvećim tržnim centrima ( Dubai mall, Emirates mall itd), velikim bulevarima i divnim peščanim predelima.


Klubovi, restorani, trgovi - pregled događanja za Zagreb, Split, Rijeku, Osijek. Ova planina predstavlja omiljeno mesto za proslavu Nove godine kako Beograđana, tako i Novosađana koji žele da pobegnu od gradske vreve i upute se u nešto mirniji ambijent. Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala doživljaj korisnika. Klikom na bilo koji link na ovoj stranici dajete nam vaš pristanak da postavimo kolačiće.


Hrvatskoj i zabavite se uz organiziranu zabavu. Novogodišnja putovanja po najnižim cenama -doček Nove godine o kakvom ste dugo maštali. Belexpo centra u okviru hotela Holiday Inn uz jednu od najvećih zvezda na našim prostorima – Sekom Aleksić.


AVIONOAUTOBUSOIstanbul - polazak 30.

Budimpešta i Beč - polazak 29. Osijeka i Zagreba 69kn po osobi Novogodišnje putovanje u Sarajevo je planirano u trajanju od dana uz autobusni prijevoz iz Osijeka i Zagreba. Dočekujemo Novu godinu u Maroku, zemlji kontrasta, od pešćanih plaža koje zapljuskuje Atlantski okean, preko vrhova planine Atlas prekrivenih snegom. Hotel Majdan može da se uporedi sa mnogim svetskim hotelima ovog kalibra, i lako da odnese pobedu.


Njegov jedinstven dizajn i. The document has moved here. Moderna Atina je veliki i kosmopolitski gra dok je starogrčka Atina bila moćna država i poznati obrazovni i filozofski centar. Grad je dobio ime po boginji zaštitnici – Atini. Pariz, London, Berlin, Istanbul. Turistička agencija Jammark - nudimo veliki broj atraktivnih turističkih putovanja na odredišta širom svijeta uključujući i zemlje Orienta, Meksiko, Kuba.


NOVA GODINA - BANSKO 29. Pripreme za najluđi doček počinju. Nakon toga idemo na ulice grada slobodne misli na nesvakidašnju žurku i neviđenu feštu. Svi sa svima se dobro zabavljaju.


Pogledajte našu veliku ponudu dalekih destinacija i upustite se u nezaboravnu Disko drugar avanturu. Godina koja ovako počne dugo se pamti. Od Južne Amerike, preko Zanzibara sve do ostrava Bali i. Italijani, takođe, za svoj glavni grad znaju da kažu da je svet za sebe.


Trajanje od skoro tri hiljade godina odredilo je prirodu Rima, stvarajući celinu kakva se nigde drugde u svetu ne može naći. Kao drevno mesto, krcato spomenicima, Rim je muzej na otvorenom.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts