Montag, 31. März 2014

Szerelmi horoszkóp 2019

Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


A szerelmi horoszkóp szerint az év első felében érdemes ismerkedned. Akár életed párját is megtalálhatod.

Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban lehet része sokaknak.


Idén is egyedi formát ölt a különleges szisztémával íródott szerelmi horoszkópom, - párban élőknek és magányosoknak egyaránt. Merre forog a szerencsekerék? Az Oroszlán Újhold az ön karrier sorsterületére esik, mellette áll mindkét oldalon az erotikát jelölő Vénusz és Mars.


Ha ön független, akkor a csillagok gondoskodnak arról, hogy ez ne maradjon így. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csap. Ne ítélkezzen túl szigorúan maga felett, kedves Oroszlán, ha a befektetett energiák és hatalmas erõfeszítések ellenére sem feltétlenül jönnek a kívánt eredmények, ugyanis, mint az ön által is ismeretes, vannak bizonyos tényezõk az egyenletben, melyek nem önön múltak. Miben hozhat neked szerencsét az év?


Ez vár rád szerelem terén. Kezdetét vette az év egyik legromantikusabb és legszenvedélyesebb hónapja. Ha egyedülállók, akkor sem lesznek magányosak, mindig akad valaki, aki csapja majd nekik a szelet. Ugyanakkor a szinglik meglelhetik az évben a nagy szerelmet. A jelenleg szingli Mérleg ugyanakkor valamivel könnyebben találhat most rá a szerelemre úgy, ha nem keresi azt görcsösen, és nem ragaszkodik olyan kibontakozó kapcsolathoz, amelynek belátható, hogy nem volna jövője.


Már egy ideje megtartom azokat a ruhadarabjaimat, amik aktuálisan kimentek a divatból – gondosan összehajtogatva, vákuumzacskózva teszem őket félre. Ennek oka az, hogy a trendek időről időre ismétlik önmagukat, és visszatérnek olyan alapdarabok, amik ismét ellenállhatatlannak bizonyulnak. Nézd meg további horoszkópjainkat is.


Hamarosan véget ér a nyár, de még tart a romantikától forró hónapok időszaka. Tudd meg, a te szívedet is megdobogtatja-e az augusztus! Előtérben a szerelmi életünk: heti horoszkóp augusztus 19-től Csodás pillanatok, megerősödő kapcsolatok, elköteleződés, de kommunikációs nehézségek, féltékenység és együttélési problémák is felüthetik a fejüket a következő napokban. Ha párkapcsolatban élsz, és közben titokban szerelmi viszonyt folytatsz, akkor akár ultimátumot is kaphatsz.


Mi tesz igazán boldoggá? A nyugalom teljesen más irányba viszi el a pároddal való szerelmi életedet, ami azt jelenti, hogy nagyobb hangsúly kerül a szexualitásra.

Ha eddig hiányzott a romantika, egy utazás által kiteljesíthetitek ezt is. Bár a nyár tartogat ismerkedési, flörtölési és randilehetőségeket, ám magas igényeid aligha fognak találkozni a valós lehetőségekkel. Ha ősz, akkor is van szerelem és sokszor jó lenne idejében tudni az előttünk álló dolgokról. Nyilasoknak arra, hogy változtassanak életükön, mindazon, amivel elégedetlenek.


Sőt, lehetőségük nyílik arra is, hogy továbbtanuljanak és képezzék magukat, ami által még sikeresebbek lehetnek a szakmájukban. Szakmailag és anyagi szinten egyaránt sikeres év előtt állnak. Gyermekkoromban rádiós szerettem volna lenni, de aztán hamar kiderült, hogy sokkal inkább az írás a nekem való foglalkozás.


Szenvedélyem az utazás, újságíróként pedig fontosnak tartom, hogy azok is megismerhessék a világ csodáit, akik egyébként nem tehetik meg, hogy utazzanak. Készülj fel néhány spontán kalandra, amely akkor is elérhet, ha amúgy boldog párkapcsolatban élsz. Megtudhatja, hogy szerelmi életében és karrierjében mire érdemes fókuszálnia, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az évből. A Vénusz segíti a párkeresőket abban, hogy végre megtalálják szerelmüket, de a párban élőknek is tartogat szépségeket ez a hónap.


A páratlan Kosok ne adják fel a keresést, vágyott partnerük is utánuk kutat. HOROSZKÓP A Kosok szerelmi élete fellendül, míg az Oroszlánok jelet kapnak a hétvégén – Szeptember 13. Hétvégi horoszkópunkból megtudo mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Az emberek többsége mindennap ír, anélkül.


Kíváncsi vagy mi vár rád a szerelemben? Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő! Más: Napok óta bal lábbal kel fel, nehezen találja a helyét.


Ha egy szerelmi háromszög szereplője, nem csupán azért érzi rosszul magát, mert a szereposztás bántja hiúságát, hanem fél attól, hogy titkára fény derülhet.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts