Mittwoch, 11. Dezember 2019

Smeđa kosa sa pramenovima boje meda

Kosa koja je željna promena prodisaće ponovo kada zapleše sa pramenovima boje meda. Ona će se oplemeniti novim tonovima pramenova koje će biti rasporešene po celoj dužini kose. Najprirodniji efekat ovih pramenova biće na tamno plavoj i smeđoj kosi, koje su idealne za ovakve avanture. Ravna i sjajna kosa u nijansama meda čini kompletan izgled blagim i nježnim. Duga, blago valovita kosa izgleda savršeno u nijansi boje meda.


Suptilni nagovještaj narandžaste nijanse na svijetloj kosi Kirsten Dunst rezultira karamel nijansom kose.

Kako smo ranije spomenuli. Smeđa kosa sa pramenovima boje meda – raskošna paleta toplih tonova! Osobe sa tamnijim tenom i smeđom kosom mogu birati za koju paletu medenih i karamel nijansi će se opredeliti.


Njima naime pristaje sve. Zamislite samo tu raskošnu kosu na kojoj se prelivaju bogate čokoladen nijanse, boje ćilibra i meda sa karamel prelivom. Mahagonij Ukoliko imate izraziro tamno smeđu boju kose, koja je na prelazu u crnu, biće dovoljno da na vrhove nanesete malo svjetliju nijansu te nekoliko pramenova boje kestena.


Naša saradnica Mia sa bloga Makeuplicious je iz tih razloga odlučila da sama izvuče pramenove boje meda u kućnoj radinosti i sa vama podeli svoje sjajno iskustvo! Da sam koristila hidrogen, verovatno bi takva ispala, ali bi to previše odskakalo od moje boje kose, a to mi nije bio cilj.

U kombinaciji sa filterom, ali i bez njega, neophodan je šampon namenjen plavoj kosi sa neutrališućim elementima. Naime, ljubičasti šamponi vraćaju balans vlasima kose i od limun žute boje , kosa se vraža nijansama meda ili šampanjca. Ako je vaša kosa boje meda , nekim od ovih tehnika, možete doprineti promeni svog izgleda. U zavisnosti od toga šta želite postići, da li manju ili veću promenu, u skladu sa tim ćete i birati nijansu koja vam najviše odgovara. Ako želite trenutnu promenu, kosa boje meda sa pramenovima je sigurno jedan od najlakših načina da to postignete.


Klasična dječačka frizura, smeđe boje sa prošaranim pramenovima boje meda. Boja je nježna, a istovremeno vrlo divlja i zavodljiva. Topla i prozračna, svijetlo smeđa kosa ponovno postaje sve popularnija.


Baš poput bronde nijanse, svijetlo smeđa kosa može biti postignuta uz pomoć razigranih tankih pramenova i jedna je od onih nijanse koje pristaju baš svima. Imate li kraću stepenastu frizuru bilo bi ju najbolje osvežiti s pramenovima boje meda , na par mesta kako bi je dodatno podignuli i kako bi dobila željeni volumen. Neka podloga bude lepa smeđa boja. Jednostavno treba joj se samo prepustiti i verovati joj, te i odabrati pravu nijasnu koja paše vašem temperamentu i karakteru. Nijanse ove boje kose moraju se savršeno uklopiti sa bojom vaših očiju i sa vašim tenom.


Valovita kosa je sve popularnija, a i prirodne boje su uvijek bile in. Kao da su pramenovi različito izblijedjeli na suncu. Taj se učinak može postići svijetlim pramenovima. Za prirodnu plavu boju kose preporučujemo boje meda , marelice ili pijeska.


Boju meda ili boju lešnika ćete najlakše dobiti ako vam je kosa srednje smeđa.

Tada ne bi trebalo da bude greške u nijansi boje. Ukoliko se ipak plašite da eksperimentišete kada je u pitanju vaša kosa i ukoliko se plašite da boja neće ispasti onako kako ste zamislili, onda je najbolje da ne farbate celu kosu, već da uradite samo preliv. Svetla boja kože sa toplim podtonom, tamna kosa i bilo koja boja očiju čine izgled uz koji se najbolje slažu pramenovi boje meda. Ova nijansa neodoljivo podsjeća na irski liker Bejliz, a postiže se kombinovanjem par tehnika izvlačenja pramenova (tamniji korijen, širi pramenovi plave boje i kontrast). Ako vam je osnovna boja crna, pramenovi karamel boje bi bili u ovom slucaju dobar izbor -daće kosi sjaj i kontrast koji će sigurno privući pažnju.


Ovde pročitajte o karamel boji kose! Započnite izvlačenje pramenova u srednjem delu vaše kose da biste stvorili prirodan ombre koji izgleda fantastično. Zahvaljujući širokoj paleti boja svaka boja kose može dobiti željeni izgle a tu se prije svega misli na plavuše, brinete, crnke i one sa crvenom bojom kose. Među najučestalijom bojom pramenova najviše se izdvajaju pramenovi boje meda , a razlog leži u velikom broju osoba sa smeđom bojom kose.


Shakira poznata po svojoj divljoj kosi i jakom make upu ovoga puta smirila je bokove. Zato frizeri savetuju da ulepšate svoju braon kosu novim i interesantnim pramenovima. Pramenovima u nijansama plave boje. Izvlačenje pramenova se naročito preporučuje damama sa tanjom i retkom kosom jer joj daju potreban volumen i čine je bujnijom.


Takođe mnoge frizure poput pletenica, punđi i lokni lepše izgledaju ukoliko je kosa iznijansirana pramenovima. Naime pokazalo se kako svijetlo smeđa boja najviše traži pramenove u boji meda , jer se na taj način postiže savršena ravnoteža s više toplijih nijansi, a najbolji kontrast u. Boja meda najviše pristaje ženama svijetle, no i pomalo brončane puti, sa smeđim, plavim ili očima bolje lješnjaka. Prigodna je za kosu jer se može iskombinirati sa svijetlijim ili tamnijim pramenovima. Najbolji make up za kosu boje meda trebao bi biti umjeren, nježan i jednostavan. Smeđa nikada zapravo i nije izašla iz mode.


Ove jeseni će biti u trendu zlatno smeđa kosa sa veoma suptilnim pramenovima , svetlijim ili tamnijim – izbor je vaš, sve zavisi od toga da li više volite svetliju ili tamniju varijantu smeđe. Ipak, na odabir ove boje nemojte pomišljati ako ne volite nositi make up jer ćete izgledati isprano i umorno, kaže Robinson. Ova sunčana, prirodna zlatno smeđa boja ističe ljepotu svijetlo smeđih očiju.


Da biste dobili ovu nijansu kosu obojite u neutralnu smeđu boju, a potom na nju izvucite nekoliko pramenova boje meda.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts