Freitag, 12. Dezember 2014

Velvet horoszkóp

Tettrekészségének legfeljebb az lehet az akadálya októberben, hogy nehezen találja meg a megfelelő területet, ahol hasznosíthatja kirobbanó energiáit. A rutinfeladatokat a kisujjából kirázza most, és még csak tehernek sem érzi őket. Ebben a hónapban főként a munkájával kapcsolatos változásokra koncentrálódnak majd az energiái. Jó érzékkel tudja munkatársait fegyelemre és fokozott teljesítményre sarkallni, még ha ez most Önnek személy szerint nem is megy olyan magától értetődően.


Mielőtt elfogadná, járjon utána minden apró részletnek!

Október hónap bizonyos téren a zsongás, a megújulás időszaka – így lesz ez az Ön érzelmi életében is. A hónap második hetétől kezdve nem csak flörtökben, hanem igazi szerelemben is része lehet, ennél kellemesebb dolog pedig nem is történhetne egy víz jeggyel. Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.


Válaszd ki csillagjegyed és nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! Minden úgy sikerül, ahogy a Bika szeretné. Négy elem szerelmi horoszkóp.


Levegő, víz, föld vagy tűz? Nézd meg, hogy mennyire illetek össze.

Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. Címkék: asztrológia, csillagjegyek, ezotéria, horoszkóp , napi horoszkóp Lifestyle Október a Kutya hava a kínai asztrológia szerint – számíts most magadra! A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra.


Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figy. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Napi horoszkóp , havi horoszkóp , éves horoszkóp , szerelmi horoszkóp. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok!


Hétvégi szerelmi horoszkóp : Tökéletes lesz az Ikrek hétvégéje. Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt. Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek. Az Oroszlán ma úgy érezheti, mintha nem egy nyelvet beszélne a környezetével, a Halak számra szomorú nap lesz a mai.


Az utóbbi időben hajlamos volt mindennek inkább a sötét oldalát észrevenni. Ma engedje meg magának azt a luxust, hogy végre ne csak a gondokat lássa, hanem. Akkor is kaphat szeretetet, ha ön nem a de a teljességhez mégiscsak hozzátartozik valamiféle kölcsönösség.


Bár ön valósággal szentnek. Bika (április - május 20) heti horoszkóp. Hiába minden erőfeszítése valami mégsem a terveidnek megfelelően alakul, és ez csalódottá tehet.

Egyelőre azonban jó helyen vagy ott, ahol vagy, ne akard mindenáron megváltoztatni a jelenedet. SzereleHatározott céljaid vannak, de az érzelmek nem óraművek szerint működnek. Ha ma új utak nyílnak meg előtte akkor ne félj elindulni rajtuk, mert ez lehet a megoldás.


A párkapcsolati összehasonlító horoszkóp feltárja a kapcsolat erősségeit és a hiányosságait is. Megtudhatjuk belőle, hogy miként tehetjük jobbá párkapcsolatunkat. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján. A pár- és szerelmi horoszkóp segít, hogy magánéletedben egyensúly legyen, hisz az asztrológia minden csillagjegynek megadja a választ, legyen szó rák vagy bika horoszkópról. Horoszkóp , amely segít az élet minden területén.


Asztrológiai kalkulátorok. Napi, heti, havi és éves horoszkóp. Itt mindent megtalál ami ezotériával kapcsolatos.


Ma azt érezheti, hogy vége mindennek, sosem fognak teljesülni a vágyai vagy legalábbis nem fog ott tartani, ahol lenni szeretne.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts